1

I use the limit speed method to limit the Juniper Switch port EGRESS and INGRESS speed.

but after I added the INGRESS filter to my port, there will loss packets on the switch every port.

anybody know how to do with this?


Edit-01:

admin@1402A# run show configuration class-of-service                            
interfaces {                                                                    
    ge-0/0/19 {                                                                 
        shaping-rate 200m;                                                      
    }                                                                           
    ge-0/0/14 {                                                                 
        shaping-rate 200m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/36 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/40 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/42 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/43 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/47 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
}          
  • Can you paste in the output of show configuration class-of-service – Benjamin Dale Jan 11 at 10:41
  • You mean packet loss on ports configured for policing or on every port? – Andrey Prokhorov Jan 11 at 11:26
  • Yes, I have found the issue. – aircraft Jan 11 at 11:27
  • You should accept your answer so that the question doesn't keep popping up forever, looking for an answer. – Ron Maupin Jan 11 at 15:04
  • the accept time is not reach at now. – aircraft Jan 12 at 3:23
3

I found the issue :

[edit firewall]
   policer limit-50m {
       filter-specific;
       if-exceeding {
           bandwidth-limit 50m;
           burst-size-limit 15k;
       }
       then discard;
   }

from document:

burst-size-limit unit is byte, so I set it to 13m, it becomes fine.

  • Remember to accept your answer when you can. :-) – Cown Jan 11 at 12:11

Your Answer

By clicking "Post Your Answer", you acknowledge that you have read our updated terms of service, privacy policy and cookie policy, and that your continued use of the website is subject to these policies.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.