1

I use the limit speed method to limit the Juniper Switch port EGRESS and INGRESS speed.

but after I added the INGRESS filter to my port, there will loss packets on the switch every port.

anybody know how to do with this?


Edit-01:

admin@1402A# run show configuration class-of-service                            
interfaces {                                                                    
    ge-0/0/19 {                                                                 
        shaping-rate 200m;                                                      
    }                                                                           
    ge-0/0/14 {                                                                 
        shaping-rate 200m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/36 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/40 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/42 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/43 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
    ge-0/0/47 {                                                                 
        shaping-rate 50m;                                                       
    }                                                                           
}          
5
  • Can you paste in the output of show configuration class-of-service Commented Jan 11, 2019 at 10:41
  • You mean packet loss on ports configured for policing or on every port? Commented Jan 11, 2019 at 11:26
  • Yes, I have found the issue.
    – aircraft
    Commented Jan 11, 2019 at 11:27
  • You should accept your answer so that the question doesn't keep popping up forever, looking for an answer.
    – Ron Maupin
    Commented Jan 11, 2019 at 15:04
  • the accept time is not reach at now.
    – aircraft
    Commented Jan 12, 2019 at 3:23

1 Answer 1

3

I found the issue :

[edit firewall]
   policer limit-50m {
       filter-specific;
       if-exceeding {
           bandwidth-limit 50m;
           burst-size-limit 15k;
       }
       then discard;
   }

from document:

burst-size-limit unit is byte, so I set it to 13m, it becomes fine.

1
  • Remember to accept your answer when you can. :-)
    – user36472
    Commented Jan 11, 2019 at 12:11

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.